Bemutatkozunk

Apartmanházunk a siófoki Aranyparton, 150 méterre a Balatontól, a platánfáiról és villáiról ismert Batthyány utcában található. A 8 külön bejáratú apartman, a házat körülvevő zöld környezet, és persze a Petőfi sétány és a Plázs Siófok közelsége, ami miatt visszatérő Vendégeink minket választanak. Idén nyáron szeretnénk meggyőzni Önt is!

Az apartmanház ötvözi a mediterrán környezet vonzását, a skandináv elrendezés egyszerűségével. Az egymástól jól elkülönülő egységek felszerelt mini-konyhával, terasszal vagy erkéllyel kialakítottak. Galériás kiülővel rendelkező emeleti szobánkat alapárainkhoz képest 10% kedvezménnyel kínáljuk.

A szobák általában kétszemélyesek, de van 4, 6, illetve 8 személy elhelyezésére alkalmas, két helységből álló apartman is. A kiegészítő komfortot klíma vagy légterelő, TV, wifi biztosítja. Az emeleten közösségi tér, a hátsó kertben nádtetős kiülővel felszerelt grillezési és bográcsozási lehetőség kínál ideális helyszínt családi és baráti összejövetelekhez. Az előkertben díjmentes parkoló vehető igénybe, apartmanonként általában egy gépjármű számára.

Previous
Next

20 év tapasztalatával – na meg olykor egy üveg rozéval – várja Önöket a Vicze család!

Fűtés-klíma

TV, wifi

Törülköző

Felszerelt minikonyha (főzőlap, hűtő fagyasztóval, kávéfőző, edények)

Parkolás az udvarban

Grill, bogrács

© 2021  – Vicze Apartmanház

Adatvédelmi tájékoztató

hu_HUHungarian